VCM-PROJECTS B.V.


Diksmuidesteenweg 25A 8830 Hooglede
0800 82 301 Klik om te bellen

Dakrenovatie van hellende en platte daken
Renovatie van zink en koperwerken / dakramen
Dak en gevelisolatie / algemene herstellingswerken

Over VCM-PROJECTS B.V.

DAKWERKEN ROESELARE, WEST-VLAANDEREN
VCM Projects – Specialist in dakrenovatie
VCM Dakwerken in hartje West-Vlaanderen, Roeselare, is uw partner voor alle dakrenovaties groot en klein.

Reeds MEER dan 15 jaar lang richt het voltallige team van VCM Projects zich op het renoveren van bestaande daken. Dit gebeurd met onze verschillende top-teams die zich per ploeg elk hebben gespecialiseerd in hun vakgebied. Dit gaande van het renoveren van hellende daken, platte daken (EPDM & asfalt), dakgoten, gevelbekleding, dakramen en dakkapellen.

VCM-Projects levert een totaalpakket van dakbedekking, dakisolatie, dakgoten, dakherstellingen, dakonderhoud en gevelbekleding. Wij bieden een ruime keuze aan materialen en merken om zo aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij voeren zowel grote als kleine werken uit. Door onze jarenlange ervaring kan u steeds rekenen op een correcte afwerking en een oplevering volgens afspraak.

Contacteer VCM-Projects voor een nieuwe dakgoot, voor het isoleren van uw dak of voor een ’totaaldakproject’ van A tot Z.

Hebben we u overtuigd en wenst u meer info? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. Als meewerkende zaakvoerder kom ik persoonlijk bij u langs en bekijken we samen met u uw project en geven advies en een correcte prijsofferte. Tijdens de uitvoering van uw renovatieproject volgen wij, ons team en zaakvoerder de werken nauwlettend op zodat wij uw totale dakrenovatie tot een geslaagd einde kunnen brengen.

VCM-Projects is actief in dakwerken in gans West-Vlaanderen. U ziet ons vaak actief in de regio’s Roeselare, Kortrijk, Brugge, Ieper, Ardooie, Tielt en de kuststreek. Uiteraard kan u ons bedrijf ook overal inschakelen voor het zink- en koperwerken, dakisolatie en gevelbekleding.

De expert voor dakproject

VCM-PROJECTS B.V. in het kort

Leggen van daken

Bitumineuze materialen
Dakontmossing
Dakpannen
Koperwerk
Kunststof dakbedekking
Loodwerk
Www.mosman.be : de kampioen in dak en gevelreiniging
Www.paneelman.be reinigen van zonnepanelen voor particulieren en industriële installaties
Zinkwerk

Aanleg van

Dakkapellen
Dakramen
Goten
Herstellingswerken

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

VCA certificaat

Ja

Onze locatie

Logo VCM-PROJECTS B.V.

VCM-PROJECTS B.V.

VCM-PROJECTS B.V.


Diksmuidesteenweg 25A 8830 Hooglede
0800 82 301 Klik om te bellen